Green redo för seriefinal

FREDAGSINTERVJUN (66). Med 17 fullträffar klar skytteligaledning med sju måls försprång gentemot tvåan – erfarne målspottaren Johan Green är onekligen en nyckelpjäs i BK Walldias stormande framfart i division 7 södra.

Spelfri dag 29/8

Påminner om spelfri dag torsdagen den 29 augusti – gäller senior- och ungdomsmatcher 11mot11 – då domarna är upptagna av obligatorisk fortbildning. För lag som lagt in matcher i FOGIS detta datum, vänligen ändra speldatum.

Nätverk för hållbart ledarskap

Initiativ och projekt inom distriktet görs för att främja ännu fler tjejer och kvinnor att ansluta sig till fotbollsrörelsen.

FOGIS-rapportering 7mot7

Till berörda föreningars tränare/lagledare och kontaktpersoner i spelformen 7mot7 (flickor och pojkar 10-12 år):
Mängder av orapporterade matcher – det vill säga matcher där resultat ej angetts i FOGIS – föranleder en påminnelse att rapportera in resultat i FOGIS snarast men dock senast måndag 24/6 kl. 12.00.

”Samma utmaningar överallt”

Futebol dá força (FDF) är en växande internationell organisation och rörelse som utbildar tjejer och kvinnor i syfte att stärka deras självkänsla både på och utanför fotbollsplanen.

”Viktigt och spännande initiativ”

Plus 10 000 är ett rikstäckande projekt med målet att rekrytera minst plus 10 000 fler tjejer och kvinnor som tränare och ledare inom fotbollen till år 2023.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter