Serieförändring Utvecklingsserier dam

Tölö nytt lag i norra serien.
Falkenbergs FF nytt lag i södra serien.

Föreningsenkät om ekonomiska konsekvenser

Nu finns möjligheten att besvara Riksidrottsförbundets enkät där alla RF-anslutna föreningar får ge sin bild av coronakrisens konsekvenser på ekonomi och verksamhet. Enkäten handlar om kartläggning av konsekvenserna för att bland annat ha bättre underlag i SvFF:s och RF:s fortsatta samtal med regering och kommuner för kommande stödinsatser.

Personal slutar

Anna Lundkvist har avslutat sin tjänst hos Hallands Fotbollförbund. Anna har varit anställd sedan juni 2012 och har haft ansvar för utbildningar. Hon har under åren också varit en uppskattad utbildare för ledare, tränare, spelare och domare. Vi tackar Anna för sina insatser under de år hon varit anställd och önskar henne lycka till.

Gemensam övergångspolicy

Övergångspolicyn riktar sig till alla fotbollsföreningar som tillhör Hallands Fotbollförbund, till dess spelare, föräldrar och ungdomsledare i syfte att skapa ett ännu bättre fotbollsklimat och fler gynnsamma fotbollsmiljöer genom ökat samarbete och större förståelse mellan föreningarna.

Seniorfotbollens seriestart

Hallands FF:s tävlingskommitté meddelar att starten av representationsserierna sker från och med den 8 juni. Beslutet är baserat på de rekommendationer och beslut Svenska Fotbollförbundet angett den 25 mars angående förbundsserierna.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter