Avstängda planer

På grund av den svåra torka vi haft i sommar kombinerat med bevattningsförbud i flertalet kommuner i länet kommer gräsfotbollsplaner att fortsatt vara avstängda under hela augusti. Detta gäller även kommuner som inte haft vattenförbud.

Antalet avstängda planer kan se lite olika ut från kommun till kommun. Hallands Fotbollförbund tillsammans med Kungsbacka, Varbergs och Halmstads kommun har kommit fram till att vi skall prioritera matchtider för samtliga representationslag i våra förbundsserier samt representationslagen i distriktsserierna, vilket teoretiskt innebär dam/herr representationslag från Superettan/Elitettan ner till div 7. Därefter kommer tider att kunna erbjudas för övriga lags matcher samt för träningar.
Den träningstid som föreningarna blir tilldelade ansvarar föreningarna själva för hur man prioriterar och vilka lag i föreningen som nyttjar dessa tider.
I Laholm och Falkenbergs kommun inga problem med gräsfotbollsplaner och därför kan dessa kommuner erbjuda matchtider om så behövs.

Hallands Fotbollförbund - Varbergs kommun/Kultur och Fritidsförvaltningen - Kungsbacka kommun/Kultur och Fritid – Halmstads kommun/Teknik och Fritidsförvaltningen