Fallby föreläser i Falkenberg

Ta chansen och missa inte föreläsningen och inspirationstillfället med Johan Fallby måndagen den 30 april kl. 14–17.00 på Falcon Alkoholfri Arena i Falkenberg.

Johan Fallby är en välkänd idrottspsykologisk rådgivare, fram till december 2017 verksam inom danska storklubben FC Köpenhamn där han under nästan tre års tid arbetade med såväl A-laget som Akademin. Han har tidigare varit idrottspsykologisk rådgivare i Svenska Fotbollförbundet och även anlitats av Djurgårdens IF.
49-åringen har en idrottsbakgrund som landslagsspelare i bordtennis samt innehar akademiska meriter via Halmstad Högskola samt en grundutbildning inom KBT (kognitiv beteendeterapi).
Fallby har skrivit boken "Gör det bättre själv om du kan!" – där beskrivs hur tränare, ledare och inte minst föräldrar tillsammans kan bidra till en god idrottsmiljö.
Nu bjuder Hallands Fotbollförbund, i samverkan med SISU Idrottsutbildarna, in till en kombinerad miniföreläsning och workshop med Fallby. Temat är Guided Discovery: "Effektivt lärande sker inte genom tränarens instruktioner, utan då barnet själv skapar lärandet och förståelsen tillsammans med tränaren".
Inspirationstillfället äger rum på Falcon Alkoholfri Arena i Falkenberg måndagen den 30 april kl. 14–17.00.
Begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Föreläsningen är öppen för alla och utan avgift.

Klicka här mer info och anmälan


Johan Fallby.