Kompisligan

Kompisligan blir det nya namnet på barn- och ungdomsfotbollsmatcher i Sverige när distriktsförbunden går samman i en gränsöverskridande satsning. Barn och ungdomar, mellan 6 och 19 år, som spelar fotboll kommer att spela i Kompisligan från och med säsongsstarten 2016. Kompisligan är inte bara matcher och upplevelser – det är även ett initiativ som kommer att beröra frågor kring integration, gemenskap och värderingar. Kompisligan är således en helt ny mötesplats, både fysisk och digital, för aktiva och engagerade. Initiativet stöttas av Svenska Fotbollförbundet. I Halland kommer de serier som Hallands FF administrerar från 11 år och uppåt att heta Kompisligan. Läs mer genom att klicka på nedanstående länkar.

Kompisligans nya matchportal
Nu har vi öppnat den nya Matchportalen där du hittar all information om Kompisligans alla föreningar, lag, matcher och seriespel. Den nya Matchportalen gör det lättare att följa ditt lag och alla andra lag som spelar i samma serie eller i andra serier i Kompisligan.
Med den nya Matchportalen får du även möjlighet att enkelt dela information om kommande eller spelade matcher i sociala medier.
Matchportalen kommer vi att utveckla löpande och vi tar gärna emot dina tankar, funderingar och synpunkter på kompis@kompisligan.se.
Surfa in på www.kompisligan.se och ta del av barn- och ungdomsfotbollen i vårt distrikt och i alla andra distrikt som medverkar i Kompisligan.