Beställning av domare till träningsmatch

OBS! Träningsmatcher före 15 mars tillsätts endast med HD. Undantaget lag som spelar i serier som administreras av SvFF. Fr.o.m. 15 mars kommer lag som i serien har AD på sina matcher få det även i sina träningsmatcher.

Beställningen av domare ska göras av hemmalaget och vara Hallands FF kansli tillhanda via e-post senast 15 januari. Bokningar som inkommer senare än angivet kan ej garanteras domare och tillsätts om det finns domare tillgängliga.

Du skall först spara ner blanketten på din dator, sedan fylla i den och spara det du skrivit. Därefter skickar du in den till info@hallandsff.se eller jorgen@hallandsff.se

Beställning av domare till träningsmatch

Domargruppen informerar

Information från Tävlingskommittén/Domargruppen:
Från den 13/9 2018 har styrelsen utsett Magnus Vallerius till ledamot i TK och sammankallande i domargruppen.

Domarprofil avliden

Med sorg och bestörtning nåddes vi på söndagen av beskedet att Lars Emanuelsson, domarcoach och sammankallande i domargruppen, avlidit.

Lusten driver Mattsson

FREDAGSINTERVJUN (28). 33 år i manegen och nyligen jubileumsfirande med uppdrag nummer 1500 i karriären. Med lust och glädje till fotbollen stortrivs Karl-Erik Mattsson, 60, från Laholm i domarrollen.

Träningsmatcher 2018

Beställningen av domare ska göras av hemmalaget och vara Hallands FF kansli tillhanda via e-post senast 15 januari. Då våra domare går sin obligatoriska fortbildning den 27-28 januari 2018 kommer vi inte kunna tillsätta några domare dessa dagar.

Beställning av domare till träningsmatch

Anmälan till domarkurs steg 1

Finns intresse att börja döma? HFF arrangerar domarkurs steg 1, med start (i Halmstad den 12 september, kursen är fulltecknad!) och i Falkenberg den 14 september, där finns platser kvar, anmälan görs via följande länk: http://halland.svenskfotboll.se/domare1/utbildningar/

Visa alla nyheter