Beställning av domare till träningsmatch

OBS! Träningsmatcher före 15 mars tillsätts endast med HD. Undantaget lag som spelar i serier som administreras av SvFF. Fr.o.m. 15 mars kommer lag som i serien har AD på sina matcher få det även i sina träningsmatcher.

Beställningen av domare ska göras av hemmalaget och vara Hallands FF kansli tillhanda via e-post senast 15 januari för träningsmatcher under våren och senast 10 juni för träningsmatcher under sommaren (gäller för seniorlag samt ungdomslag tillhörande SvFF-serier). För matcher med övriga ungdomslag 15-19 år ska beställningen vara HFF tillhanda senast 4 veckor innan matchen skall spelas. Bokningar som inkommer senare än angivet kan ej garanteras domare och tillsätts om det finns domare tillgängliga. Matcher i DM skall ej tas med här.

Du skall först spara ner blanketten på din dator, sedan fylla i den och spara det du skrivit. Därefter skickar du in den till info@hallandsff.se eller jorgen@hallandsff.se

Beställning av domare till träningsmatch

Informationsträff Steg 1

Söker du en hobby? Gillar du fotboll? Har du hunnit känna på hur det är att döma matcher i din egen förening och funderar på att ta ett steg till?
Nu har du chansen att utveckla dig själv, få vara en del i fotbollsfamiljen samtidigt som du tjänar en slant på din hobby.

Selani trivs i domarrollen

FREDAGSINTERVJUN (44). Femte säsongen som domare har precis avverkats – och Ilir Selani, 31, har viljan och passionen att fortsätta utvecklas med pipan i beredskap.

Domargruppen informerar

Information från Tävlingskommittén/Domargruppen:
Från den 13/9 2018 har styrelsen utsett Magnus Vallerius till ledamot i TK och sammankallande i domargruppen.

Domarprofil avliden

Med sorg och bestörtning nåddes vi på söndagen av beskedet att Lars Emanuelsson, domarcoach och sammankallande i domargruppen, avlidit.

Lusten driver Mattsson

FREDAGSINTERVJUN (28). 33 år i manegen och nyligen jubileumsfirande med uppdrag nummer 1500 i karriären. Med lust och glädje till fotbollen stortrivs Karl-Erik Mattsson, 60, från Laholm i domarrollen.

Träningsmatcher 2018

Beställningen av domare ska göras av hemmalaget och vara Hallands FF kansli tillhanda via e-post senast 15 januari. Då våra domare går sin obligatoriska fortbildning den 27-28 januari 2018 kommer vi inte kunna tillsätta några domare dessa dagar.

Beställning av domare till träningsmatch

Visa alla nyheter