Beställning av domare till träningsmatch

Utbildningsdialoger i maj

Hallands FF bjuder in till utbildningsdialog riktad mot föreningens domar- och utbildningsansvarig.

Träff med domare

Vill föreningen utbilda hela lag som en del i sin spelarutbildning är det en "Träff med domare" som bokas. Innehållet är då inriktat mot spelarnas frågor utifrån regler i den spelform laget spelar i.

Tvådomarsystem introduceras

Nu lanseras tvådomarsystem på allvar i den halländska seniorfotbollen – med start på lördag 16/2 i samband med DM-matchen mellan Ullareds IK och Lerkils IF på Hedevi IP:s konstgräs.

Påminnelse rörande matchrapport

En påminnelse till föreningarna:
Matchrapport i FOGIS skall alltid ifyllas, skrivas ut och tas med till match. Detta gäller samtliga matcher i serier/tävlingar som arrangeras av HFF och som är inlagda i FOGIS, inklusive träningsmatcher. Hänvisar till TB 4 kap § 6.

Fortbildningshelg för distriktets domare

Under den gångna helgen genomfördes fortbildning för distriktsdomarna i Halland med 110 domare på plats på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro.

”En rolig resa”

FREDAGSINTERVJUN (47). Efter tolv säsonger med 328 matcher på linjen i Superettan väntar nya utmaningar inom domargebitet för Magnus Vallerius.

Informationsträff Steg 1

Söker du en hobby? Gillar du fotboll? Har du hunnit känna på hur det är att döma matcher i din egen förening och funderar på att ta ett steg till?
Nu har du chansen att utveckla dig själv, få vara en del i fotbollsfamiljen samtidigt som du tjänar en slant på din hobby.

Selani trivs i domarrollen

FREDAGSINTERVJUN (44). Femte säsongen som domare har precis avverkats – och Ilir Selani, 31, har viljan och passionen att fortsätta utvecklas med pipan i beredskap.

Domargruppen informerar

Information från Tävlingskommittén/Domargruppen:
Från den 13/9 2018 har styrelsen utsett Magnus Vallerius till ledamot i TK och sammankallande i domargruppen.

Domarprofil avliden

Med sorg och bestörtning nåddes vi på söndagen av beskedet att Lars Emanuelsson, domarcoach och sammankallande i domargruppen, avlidit.

Lusten driver Mattsson

FREDAGSINTERVJUN (28). 33 år i manegen och nyligen jubileumsfirande med uppdrag nummer 1500 i karriären. Med lust och glädje till fotbollen stortrivs Karl-Erik Mattsson, 60, från Laholm i domarrollen.

Träningsmatcher 2018

Beställningen av domare ska göras av hemmalaget och vara Hallands FF kansli tillhanda via e-post senast 15 januari. Då våra domare går sin obligatoriska fortbildning den 27-28 januari 2018 kommer vi inte kunna tillsätta några domare dessa dagar.

Beställning av domare till träningsmatch

Visa alla nyheter