Beställning av domare till träningsmatch

Matchändringar representationsserier

HFF godkänner inga matchändringar i representationsserier damer och herrar. Fastlagt spelschema gäller och skall följas då belastningen på domarkåren redan är hög och varken tål eller tillåter ytterligare påfrestning under helgerna.
Vad beträffar övriga serier – utvecklingsserier och ungdomsserier – gäller eventuell flytt av matcher enbart på vardagar, ej helger med anledning av domarsituationen.

Uppmaning rörande matchrapport

En uppmaning till föreningarna:
Matchrapport i FOGIS skall alltid ifyllas, skrivas ut och tas med till match.

Spelregler för barn- och ungdomsfotboll

Påminner föreningarna att följa de nationella spelregler som gäller beträffande barn- och ungdomsfotboll 2019 och att avsteg ej får göras med hänsyn till bestämmande regelverk:

Spelregler för barn- och ungdomsfotboll 2019 (PDF-dokument)

Träningsmatch under sommaren

Påminnelse:
Tillståndsansökan gällande sommarträningsmatch, tillika beställning av domare till träningsmatch skall vara HFF tillhanda senast måndag 10/6.

Utbildningsdialoger i maj

Hallands FF bjuder in till utbildningsdialog riktad mot föreningens domar- och utbildningsansvarig.

Träningsmatcher kommande helger

Information till föreningarna:
Till följd av att alltför många träningsmatcher läggs på lördagar kommer ett antal träningsmatcher kommande helger ej kunna tillsättas med assisterande domare.

Träff med domare

Vill föreningen utbilda hela lag som en del i sin spelarutbildning är det en "Träff med domare" som bokas. Innehållet är då inriktat mot spelarnas frågor utifrån regler i den spelform laget spelar i.

Tvådomarsystem introduceras

Nu lanseras tvådomarsystem på allvar i den halländska seniorfotbollen – med start på lördag 16/2 i samband med DM-matchen mellan Ullareds IK och Lerkils IF på Hedevi IP:s konstgräs.

Fortbildningshelg för distriktets domare

Under den gångna helgen genomfördes fortbildning för distriktsdomarna i Halland med 110 domare på plats på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro.

”En rolig resa”

FREDAGSINTERVJUN (47). Efter tolv säsonger med 328 matcher på linjen i Superettan väntar nya utmaningar inom domargebitet för Magnus Vallerius.

Informationsträff Steg 1

Söker du en hobby? Gillar du fotboll? Har du hunnit känna på hur det är att döma matcher i din egen förening och funderar på att ta ett steg till?
Nu har du chansen att utveckla dig själv, få vara en del i fotbollsfamiljen samtidigt som du tjänar en slant på din hobby.

Selani trivs i domarrollen

FREDAGSINTERVJUN (44). Femte säsongen som domare har precis avverkats – och Ilir Selani, 31, har viljan och passionen att fortsätta utvecklas med pipan i beredskap.

Domargruppen informerar

Information från Tävlingskommittén/Domargruppen:
Från den 13/9 2018 har styrelsen utsett Magnus Vallerius till ledamot i TK och sammankallande i domargruppen.

Domarprofil avliden

Med sorg och bestörtning nåddes vi på söndagen av beskedet att Lars Emanuelsson, domarcoach och sammankallande i domargruppen, avlidit.

Lusten driver Mattsson

FREDAGSINTERVJUN (28). 33 år i manegen och nyligen jubileumsfirande med uppdrag nummer 1500 i karriären. Med lust och glädje till fotbollen stortrivs Karl-Erik Mattsson, 60, från Laholm i domarrollen.

Träningsmatcher 2018

Beställningen av domare ska göras av hemmalaget och vara Hallands FF kansli tillhanda via e-post senast 15 januari. Då våra domare går sin obligatoriska fortbildning den 27-28 januari 2018 kommer vi inte kunna tillsätta några domare dessa dagar.

Beställning av domare till träningsmatch

Visa alla nyheter