HFF SOL, lansering av uppgraderad spelarutbildning

Den 14 september är det kick off för den nya spelarutbildningen i HFF, det vi kallar HFF SOL5.0. Men... vi smygstartar med en aktivitet för de äldsta spelarna redan i mitten på augusti...

HFF SOL Hallandslag 16-19år, spelare födda 00-01-02-03

Visionen är att Hallandslag ska vara den högre utbildnings- och undervisningsmiljö som möjliggör för distriktsspelaren att stanna i egen förening och ändå bli utmanad till utveckling mot sina egna mål.

Hallandslag ska med spelarutbildningsplanen som grund, utveckla personen som valt att spela fotboll mot att nå sin fulla potential, på och utanför planen. Aktiviteter som erbjuds är träningar, matcher, läger och teori. Det är öppet för alla spelare i rätt åldersgrupp att anmäla sitt intresse. Spelare blir sedan inbjudna att delta vid olika tillfällen.

Deltagande i Hallandslag möjliggör premiering att delta i HFF regionala verksamhet, tex distriktslagsturnering och regionens läger samt till SvFF verksamhet som regionala läger och landslagsläger. Mer info om detta ges vid SOL-Ledarutbildningar och höstens kommande nätverksträffar för ledare.

Inbjudan till Ledarträff 1 och mer info finns i dokument under Utbildning/Spelare/HFF Spelarutbildning.

Anmälan till Ledarträff gör du här.
Information om HFF SOL, HFF Spelarutbildning finner du här