Mobilversion: Längst upp till vänster under rödvita "Meny" hittar du tävlingsrörande ämnen kopplade till respektive rubrik.
Datorversion: Till vänster i den blå menyn hittar du tävlingsrörande ämnen kopplade till respektive rubrik.

”Siktar på 35 mål”

FREDAGSINTERVJUN (38). Den halländska lokalfotbollens främsta målskytt med 29 fullträffar och i sitt livs form – inte undra på att Rolfstorp/Skällinges superstriker Daniel Bengtsson lovar mer inför höstspurten i division 6 norra.

Tävlingskommittén informerar

HFF TK har beslutat följande inför 2019:
Seriestart
Representationsserier dam och herr 13-14/4, höststart 3-4/8
Utvecklingsserier dam och herr 20-21/4
Spelfriadagar
Lördagen 23/3 och torsdag 29/8. Inga matcher får spelas på dessa dagar!

Sista helgen i januari är samtliga distriktsdomare upptagna med fortbildning.Det medför att inga träningsmatcher kommer att kunna spelas för lag i distriktet den 26-27 januari.

Domargruppen informerar

Information från Tävlingskommittén/Domargruppen:
Från den 13/9 2018 har styrelsen utsett Magnus Vallerius till ledamot i TK och sammankallande i domargruppen.

Tvååker och KDFF distriktsmästare

Cupfinalerna har avgjorts – Tvååkers IF 3-0-slog BK Astrio och blev distriktsmästare på herrsidan medan Kungsbacka DFF kan stoltsera som vinnare i damklassen efter 3-1-seger mot IS Halmia.

Brorsson trivs som fotbollsbas

FREDAGSINTERVJUN (37). Första halvåret som ordförande för Hallands Fotbollförbund har precis passerat – och Cristel Brorsson stimuleras av det nya uppdraget inom fotbollens tjänst.

Tio gyllene minuter FFF:s cuplycka

VINBERG. DM:s ungdomsfinaler avgjordes under söndagen på Vinåvallen i Vinberg – däribland med en cuptitel för Falkenbergs FF som 4-2-slog Halmstads BK i P19-finalen.

Ginsten siktar på fredagsvinsten

FREDAGSINTERVJUN (36). Ingen uttalad målsättning inför säsongen, men GoIF Ginsten smyger med i norrsexans övre skikt och i afton väntar fredagsduell hemma på Ginstavallen mot tabelltrean Rolfstorp/Skällinge.

Upp-/nedflyttning och kvalspel 2018

Här följer ett utdrag ur gällande tävlingsbestämmelser (TB) 2 kap § 9 beträffande upp- och nedflyttning i Hallands FF:s distriksserier 2018.

Avstängda planer

På grund av den svåra torka vi haft i sommar kombinerat med bevattningsförbud i flertalet kommuner i länet kommer gräsfotbollsplaner att fortsatt vara avstängda under hela augusti. Detta gäller även kommuner som inte haft vattenförbud.

Frimånad för amatörer FUTSAL

Frimånad för amatörer FUTSAL: Period fr.o.m. den 1 augusti t.o.m. den 31 augusti.

1 september-regeln

Om övergångsanmälan eller ansökan om speltillstånd inkommit till SvFF den 1 september eller senare får spelare inte delta i den nya föreningens representationslag eller övriga lag i representationsserierna under resterande del av den innevarande säsongen. Detsamma gäller för nyregistrerade spelare registrerade efter den 4 september, spelare som begärt spelklarhet eller vars avtal efter professionell övergång träder i kraft efter den 4 september, om spelaren lånas ut till en ny förening eller om spelaren under övergångstiden efter den 4 september deltagit i bindande match för sin tidigare förening.

SM F17 säsongen 2019

SM för Flickor 17 år (F17) införs säsongen 2019. Fri anmälan råder i tävlingen och utifrån de anmälningar som kommer in, skapas geografiskt indelade serier som sedan följs av ett slutspel.

Serieförändring klass 2 Södra herrar

Snöstorp Nyhem FF har utgått.

Flygande comeback

FREDAGSINTERVJUN (35). Comebacken – efter ett år i träda – rullar onekligen på för Kornhult/Hishult FF:s damer, in i sommarvila som särklassig tabelltvåa i division 4-fotbollen.

Halland steget efter i finalen

2-2 i gruppspelet, men vid onsdagskvällens final på ett välfyllt Halmstad Arena föll Hallandslaget årskull 2001 tungt med 1-6 och Göteborg kan därmed titulera sig som distriktspojkturneringens vinnare.

Höstens barn- och ungdomsserier klara

Omlottningen av höstens barn- och ungdomsserier för flickor och pojkar är klar och spelschema ligger ute på hemsidan och i FOGIS.

Kungsbacka ångar på

Kungsbackas formtopp håller i sig i division 4-fotbollen – 4-0-vinsten i derbyt mot Åsa innebar femte matchen i följd utan förlust.

”Siktar på serieseger”

FREDAGSINTERVJUN (34). Elva raka vinster och full pott efter halva serien – en nyckelpjäs bakom IS Örnia-succén i division 7 södra är målvakten Andreas Rundberg som endast släppt in tio mål.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter