Mobilversion: Längst upp till vänster under rödvita "Meny" hittar du utbildningar kopplade till respektive rubrik.
Datorversion: Till vänster i den blå menyn hittar du utbildningar kopplade till respektive rubrik.

Aktuella utbildningar samt anmälan.

HFF SOL, lansering av uppgraderad spelarutbildning

Den 14 september är det kick off för den nya spelarutbildningen i HFF, det vi kallar HFF SOL5.0. Men... vi smygstartar med en aktivitet för de äldsta spelarna redan i mitten på augusti...

Nätverk för hållbart ledarskap

Initiativ och projekt inom distriktet görs för att främja ännu fler tjejer och kvinnor att ansluta sig till fotbollsrörelsen.

”Samma utmaningar överallt”

Futebol dá força (FDF) är en växande internationell organisation och rörelse som utbildar tjejer och kvinnor i syfte att stärka deras självkänsla både på och utanför fotbollsplanen.

”Viktigt och spännande initiativ”

Plus 10 000 är ett rikstäckande projekt med målet att rekrytera minst plus 10 000 fler tjejer och kvinnor som tränare och ledare inom fotbollen till år 2023.

”Sporras av att se andra växa”

FREDAGSINTERVJUN (65). Utveckling utgör signaturmelodi i Wictoria Pålssons tillvaro, sedan nio år tillbaka utbildare inom Hallands Fotbollförbund.

Spelregler för barn- och ungdomsfotboll

Påminner föreningarna att följa de nationella spelregler som gäller beträffande barn- och ungdomsfotboll 2019 och att avsteg ej får göras med hänsyn till bestämmande regelverk:

Spelregler för barn- och ungdomsfotboll 2019 (PDF-dokument)

Trygg fotbollsmiljö på agendan

Konceptet Trygg Fotboll – en idé från högskolestudenterna Joel Åberg och Robert Karlsson – lanserades på Vapnö IP i samband med P15-matchen Vapnö IF-Hyltebruks IF.

Överenskommelse om utvecklingslägren 2020 klar

SvFF och distrikten Hallands, Skånes och Västergötlands Fotbollförbund är överens om hur samarbetet kring utvecklingslägren och spelarutbildarnas roller under 2020 ska se ut.

”Lockas av att jobba med fotboll”

FREDAGSINTERVJUN (63). Högskolestudenten Robert Karlsson, 23, har nu genomfört sin tredje och sista praktikvecka på Hallands Fotbollförbund, vilket ytterligare stimulerat tanken på ett framtida yrkesval inom fotbollen.

Student med psykologi i fokus

FREDAGSINTERVJUN (62). Högskolestudenten Joel Åberg, 22, är snart inne på sin tredje och sista praktikvecka på Hallands Fotbollförbund – en inblick i organisationsmiljö som inspirerar inför framtida yrkesval.

SUP-utbildningar

Hallands FF erbjuder sedan 2013 inom satsningen på implementering av SvFF Spelarutbildningsplanen utbildning för föreningsledare i en kurs som heter Spelarutbildningsplanen (SUP).
Nytt för 2019 är att Spelarutbildningsplanen är reviderad och anpassad till respektive spelform.

Anmäl dig här till aktuella SUP- och spelformsutbildningar

Utbildningsdialoger i maj

Hallands FF bjuder in till utbildningsdialog riktad mot föreningens domar- och utbildningsansvarig.

Min Fotboll

Min Fotboll är breddfotbollens alldeles egna sociala app som lanseras till säsongsstart. SvFF och distrikten står bakom den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten som alla bredd-, barn- och ungdomslag kan använda för att skapa engagemang och uppmärksamhet kring sina matcher. Nu även uppdaterad med videoklipp för enkel och snabb introduktion.

HFF SoL satsar mot nya mål

Hallands Fotbollförbund fortsätter sin spelarutveckling och sina utbildningsinsatser utifrån HFF SoL (HFF spelar- och ledarutbildning), inklusive HFF läger, tematräningar, teori och regionala läger tillsammans med andra distrikt. Bland kommande aktiviteter i närtid erbjuds träningar på påsklovet i HFF:s regi.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter