Mobilversion: Längst upp till vänster under rödvita "Meny" hittar du utbildningar kopplade till respektive rubrik.
Datorversion: Till vänster i den blå menyn hittar du utbildningar kopplade till respektive rubrik.

Aktuella utbildningar samt anmälan.

Info gällande registerutdrag

Föreningar ska – istället för som tidigare uppmanas att – begära begränsat utdrag ur belastningsregistret för de som anställs eller har uppdrag i föreningen och där har kontakt med barn. Beslutet fattades vid Riksidrottsmötet 2019 och börjar att gälla från och med 1 januari 2020.

Projekt med flickfotboll i fokus

Inom ramarna för Fotboll i skolan har ett nytt sidoprojekt, med arbetsnamnet "Lira mera", initierats för att i synnerhet stärka flickfotbollen i ålderskategorin 12-14 år.

Idrottsforum i Varberg 22-23/11

Flaggar för Idrottsforum – höstens stora mötesplats för den halländska idrottsrörelsen – 22-23 november, med två fullmatade dagar på Varbergs Stadshotell på temat "Den moderna föreningen engagerar".

Regionala läger med halländska inslag

Just nu pågår regionala läger på flicksidan i ålderskategorin 16-17 år, där sju halländska spelare deltar – sex spelare i Ronneby och en på Bosön i Stockholm.

Höstens planskötarutbildningar

Flaggar för att anmäla sig till planskötarutbildningarna Konstgräs steg 1 tisdag 22/10 och Naturgräs steg 1 onsdag 13/11, båda på HFF:s kansli i Halmstad.

För-EM lockade storpublik

Sveriges F03-landslag må ha förlorat samtliga tre matcher, men för-EM innehöll likväl sportsligt värdefulla genomkörare mot världsnationer – och lockade samtidigt storpublik till värdstäderna Falkenberg, Varberg, Halmstad och Ängelholm.

Futebol dá força-utbildning i höst

Futebol dá força (FDF) är en växande internationell organisation och rörelse som utbildar tjejer och kvinnor i syfte att stärka deras självkänsla både på och utanför fotbollsplanen. Här följer reportage om FDF – via intervju med verksamhetschefen Frida Persson – och HFF flaggar samtidigt för höstens FDF-utbildning i Halland med start den 5 oktober.

Nätverk för hållbart ledarskap

Initiativ och projekt inom distriktet görs för att främja ännu fler tjejer och kvinnor att ansluta sig till fotbollsrörelsen.

”Samma utmaningar överallt”

Futebol dá força (FDF) är en växande internationell organisation och rörelse som utbildar tjejer och kvinnor i syfte att stärka deras självkänsla både på och utanför fotbollsplanen.

”Viktigt och spännande initiativ”

Plus 10 000 är ett rikstäckande projekt med målet att rekrytera minst plus 10 000 fler tjejer och kvinnor som tränare och ledare inom fotbollen till år 2023.

”Sporras av att se andra växa”

FREDAGSINTERVJUN (65). Utveckling utgör signaturmelodi i Wictoria Pålssons tillvaro, sedan nio år tillbaka utbildare inom Hallands Fotbollförbund.

Spelregler för barn- och ungdomsfotboll

Påminner föreningarna att följa de nationella spelregler som gäller beträffande barn- och ungdomsfotboll 2019 och att avsteg ej får göras med hänsyn till bestämmande regelverk:

Spelregler för barn- och ungdomsfotboll 2019 (PDF-dokument)

Trygg fotbollsmiljö på agendan

Konceptet Trygg Fotboll – en idé från högskolestudenterna Joel Åberg och Robert Karlsson – lanserades på Vapnö IP i samband med P15-matchen Vapnö IF-Hyltebruks IF.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter