Mobilversion: Längst upp till vänster under rödvita "Meny" hittar du utbildningar kopplade till respektive rubrik.
Datorversion: Till vänster i den blå menyn hittar du utbildningar kopplade till respektive rubrik.

Aktuella utbildningar samt anmälan.

Kommande tränarutbildningar

Puffar härmed för följande tränarutbildningar:
Tränarutbildning C-diplom (startad den 7 oktober)
Tränarutbildning C-diplom Tölö (startad den 13 oktober)
Tränarutbildning B Ungdom (1-2/12 + 19-20/1 2019)
Tränarutbildning C-diplom (10/11 + 9/12)
Målvaktstränarutbildning B-diplom (17/11 + 8/12)
Målvaktstränarutbildning C-diplom (heldag 3/3 2019)

Till anmälan för aktuella utbildningar

Inbjudan till planskötarutbildning steg 1

Inbjudan planskötarutbildning steg 1, där utbildningen äger rum i Hallands FF:s lokaler på Andersbergsringen onsdagen den 7 november.

Lic. fortbildning för UEFA B

Sedan 2017 finns krav från SvFF att tränare med UEFA A- och UEFA B-diplom ska genomföra lic. fortbildning vart tredje år för att behålla sin utbildningsnivå som tränare (gäller endast seniorutbildningarna UEFA A och UEFA B i nuläget)

Brorsson trivs som fotbollsbas

FREDAGSINTERVJUN (37). Första halvåret som ordförande för Hallands Fotbollförbund har precis passerat – och Cristel Brorsson stimuleras av det nya uppdraget inom fotbollens tjänst.

Ungdomar i farten på Brovallen

VESSIGEBRO. Läger i Hallands Fotbollförbunds regi lockar fotbollsungdomar – senast med 20 spelare från olika delar av länet där Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro utgjorde bas den 8:e och 9:e augusti.

Inspirationskväll med prisad pionjär

HFF bjuder in till inspirationskväll på Tofta bygdegård i Varberg med prisade fotbollspionjären, tillika Futebol dá força-grundaren Cecilia Safaee torsdagen den 23 augusti kl. 18.00-20.00.

Ledare för 13-14-åringar, se hit!

Fredag den 17 augusti, i samband med El Custico, derby i Superettan mellan FFF-HBK bjuder SISU och HFF in till infoträff om en spännande utbildningsserie!

Kallelse till distriktspojkturneringens final 4/7-18 pojkar födda 2001

Följande pojkar är kallade till finalmatch mot Göteborgs FF se här

”Lockas av föreningslivet”

FREDAGSINTERVJUN (31). Den treåriga utbildningen inom idrottsvetenskap på Högskolan i Halmstad går mot sitt slut – och praktiken på Hallands Fotbollförbund har gett mersmak inför framtida yrkesval för Malkolm Karlsson.

Studenter med hälsa i fokus

FREDAGSINTERVJUN (30). Studenterna John Olsson, 23, och Jesper Enghoff, 25, är snart inne på sin åttonde och sista praktikvecka på Hallands Fotbollförbund – ett steg i utbildningen vid det hälsopedagogiska programmet på Högskolan i Halmstad.

Grönt kort - Leda laget

Utbildning i Grönt kort - Leda laget torsdag 24 maj - uppsamling - Falcon Alkoholfri Arena, Falkenberg anmälan

”Stimulerande och spännande uppdrag”

Rasmus Wallin-Tornberg stortrivs i ledarteamet runt svenska damlandslaget, där han sedan förbundskaptenen Peter Gerhardssons tillträde i höstas ingår i rollen som idrottspsykologisk rådgivare.
"Ett fantastiskt roligt, stimulerande och spännande uppdrag där jag stöttar på såväl individuell som kollektiv nivå", kommenterar Rasmus.
Om en vecka, onsdagen den 23 maj, är Wallin-Tornberg aktuell som föreläsare på Högskolan i Halmstad, med Hallands Fotbollförbund som arrangör i samverkan med SISU Idrottsutbildarna.

Utbildningar

Tränarutbildning B Ungdom i Falkenberg med start 26 maj. Anmälan öppen.

Fallby föreläser i Falkenberg

Ta chansen och missa inte föreläsningen och inspirationstillfället med Johan Fallby måndagen den 30 april kl. 14–17.00 på Falcon Alkoholfri Arena i Falkenberg.

Spelarutbildning

HFF erbjuder spelarutbildning i en mängd olika former.
Samtliga utbildningar utgår från SvFF Spelarutbildningsplanen och de nya spelformerna.

Bjersér brinner för utveckling

FREDAGSINTERVJUN (25). Utbildare inom Hallands Fotbollförbund i tio år med uppdrag som bland annat distriktsförbundskapten – nu kliver Caroline Bjersér, 35, in i en ny roll som en av länets 20 fotbollsutvecklare.

Fotbollskonsulent på Katrineberg

Vill du arbeta med fotboll? Då finns möjligheten att söka till Fotbollskonsulentutbildningen på Katrinebergs Folkhögskola, en ettårig utbildning som syftar till att du ska få alla förutsättningar att verka inom fotbollsrörelsen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter