Mobilversion: Längst upp till vänster under rödvita "Meny" hittar du utbildningar kopplade till respektive rubrik.
Datorversion: Till vänster i den blå menyn hittar du utbildningar kopplade till respektive rubrik.

Aktuella utbildningar samt anmälan.

FDF Halland – Bli en förebild för unga tjejer

Futebol dá força (FDF) i samarbete med Hallands Fotbollförbund utbildar under namnet Futebol dá força Halland kvinnliga ledare som fotbollstränare för att kunna skapa trygga mötesplatser för tjejer – både på och utanför planen – och för att stärka tjejers självkänsla. Utbildningen äger rum i Varberg och består av tre steg, med start den 9 februari 2019.

Träningstillfällen i HFF:s regi

Under aktuella benämningen HFF SOL (spelar- och ledarutbildning) erbjuder Hallands Fotbollförbund bland annat spelarutbildning för barn- och ungdomsspelare i länet.

UEFA B för seniortränare

Utbildning UEFA B för seniortränare, med start den 23 mars 2019 och slutdatum 28 oktober 2019. Östergötlands Fotbollförbund arrangerar i samarbete med Blekinge och Hallands Fotbollförbund.
Anmälan senast måndag 25 februari via mejl till Dan Elofsson (Östergötlands Fotbollförbund) Dan.Elofsson@osterg.rf.se
Skriv namn, förening, kontaktperson förenings mejladress, distrikt, personnr, adress, mobilnr och mejladress.
Behörighetskrav: C-diplom eller "gamla" BAS 1 eller B-Diplom-Målvakt, ett års erfarenhet som tränare.

UEFA B inbjudan

Hallandstrio på regionalt läger

Måndag-torsdag genomfördes ett regionalt SvFF-läger för 16-åringar i Linköping, där 46 pojkspelare deltog – däribland en trio tillhörande halländska föreningar.

Halländska insatser på regionalt läger

Måndag-torsdag genomfördes ett regionalt SvFF-läger i Växjö, där 44 flickspelare i åldrarna 16-17 år deltog – däribland sju spelare tillhörande halländska föreningar.

Kommande tränarutbildningar

Puffar härmed för följande tränarutbildningar:
Tränarutbildning C-diplom (startad den 7 oktober)
Tränarutbildning C-diplom Tölö (startad den 13 oktober)
Tränarutbildning B Ungdom (1-2/12 + 19-20/1 2019)
Tränarutbildning C-diplom (10/11 + 9/12)
Målvaktstränarutbildning B-diplom (17/11 + 8/12)
Målvaktstränarutbildning C-diplom (heldag 3/3 2019)

Till anmälan för aktuella utbildningar

Brorsson trivs som fotbollsbas

FREDAGSINTERVJUN (37). Första halvåret som ordförande för Hallands Fotbollförbund har precis passerat – och Cristel Brorsson stimuleras av det nya uppdraget inom fotbollens tjänst.

Ungdomar i farten på Brovallen

VESSIGEBRO. Läger i Hallands Fotbollförbunds regi lockar fotbollsungdomar – senast med 20 spelare från olika delar av länet där Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro utgjorde bas den 8:e och 9:e augusti.

Inspirationskväll med prisad pionjär

HFF bjuder in till inspirationskväll på Tofta bygdegård i Varberg med prisade fotbollspionjären, tillika Futebol dá força-grundaren Cecilia Safaee torsdagen den 23 augusti kl. 18.00-20.00.

Kallelse till distriktspojkturneringens final 4/7-18 pojkar födda 2001

Följande pojkar är kallade till finalmatch mot Göteborgs FF se här

”Lockas av föreningslivet”

FREDAGSINTERVJUN (31). Den treåriga utbildningen inom idrottsvetenskap på Högskolan i Halmstad går mot sitt slut – och praktiken på Hallands Fotbollförbund har gett mersmak inför framtida yrkesval för Malkolm Karlsson.

Studenter med hälsa i fokus

FREDAGSINTERVJUN (30). Studenterna John Olsson, 23, och Jesper Enghoff, 25, är snart inne på sin åttonde och sista praktikvecka på Hallands Fotbollförbund – ett steg i utbildningen vid det hälsopedagogiska programmet på Högskolan i Halmstad.

Grönt kort - Leda laget

Utbildning i Grönt kort - Leda laget torsdag 24 maj - uppsamling - Falcon Alkoholfri Arena, Falkenberg anmälan

”Stimulerande och spännande uppdrag”

Rasmus Wallin-Tornberg stortrivs i ledarteamet runt svenska damlandslaget, där han sedan förbundskaptenen Peter Gerhardssons tillträde i höstas ingår i rollen som idrottspsykologisk rådgivare.
"Ett fantastiskt roligt, stimulerande och spännande uppdrag där jag stöttar på såväl individuell som kollektiv nivå", kommenterar Rasmus.
Om en vecka, onsdagen den 23 maj, är Wallin-Tornberg aktuell som föreläsare på Högskolan i Halmstad, med Hallands Fotbollförbund som arrangör i samverkan med SISU Idrottsutbildarna.

Fallby föreläser i Falkenberg

Ta chansen och missa inte föreläsningen och inspirationstillfället med Johan Fallby måndagen den 30 april kl. 14–17.00 på Falcon Alkoholfri Arena i Falkenberg.

Spelarutbildning

HFF erbjuder spelarutbildning i en mängd olika former.
Samtliga utbildningar utgår från SvFF Spelarutbildningsplanen och de nya spelformerna.

Bjersér brinner för utveckling

FREDAGSINTERVJUN (25). Utbildare inom Hallands Fotbollförbund i tio år med uppdrag som bland annat distriktsförbundskapten – nu kliver Caroline Bjersér, 35, in i en ny roll som en av länets 20 fotbollsutvecklare.

”Ett roligt och utvecklande uppdrag”

FREDAGSINTERVJUN (21). Beslutet att inte ställa upp för omval fattades i slutet av november – efter sex händelserika år som ordförande i Hallands Fotbollförbund tackar Johan Johqvist, 56, för sig.

Visa alla nyheter