Mobilversion: Längst upp till vänster under rödvita "Meny" hittar du utbildningar kopplade till respektive rubrik.
Datorversion: Till vänster i den blå menyn hittar du utbildningar kopplade till respektive rubrik.

Aktuella utbildningar samt anmälan.

Fortbildningshelg för domarkåren

Under den gångna helgen genomfördes fortbildning för distriktsdomarna i Halland med 104 domare på plats på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro.

Rubensson ambassadör för hemma-EM

Med 100 dagar kvar till UEFA F17-EM 2020 presenterades landslagsspelaren Elin Rubensson idag som ambassadör för hemma-EM, som spelas 9-22 maj i Falkenberg, Varberg, Halmstad och Ängelholm.

Respass för Hallands P03

Sorti för Hallands P03 i distriktspojkturneringen efter 2-2 mot Östergötland och 0-2-förlust mot Blekinge vid helgens slutspelsgrupp i Jönköping.

Blågult uppdrag väntar Moa

FREDAGSINTERVJUN (74). Om en vecka, 24-27 januari, stundar landslagsläger i Göteborg – med Halmstads BK:s skyttedrottning Moa Karlsson som halländsk representant bland 33 spelare i blågula F18/F19-samlingen.

Slutspel för Hallands P03

Slutspel – i trelagsgrupp med match mot Östergötland fredag 17/1 och Blekinge lördag 18/1 – väntar Hallands P03 i distriktspojkturneringen i Elmiahallen i Jönköping.

Hemma-EM anfallstalangens mål

FREDAGSINTERVJUN (73). BK Astrios 16-åriga anfallslöfte Wilma Leidhammar emotser stundande landslagslägret på Bosön – och hoppas på EM-spel på hemmaplan i maj.

Regionala läger i Skåne

Regionala läger, tillsammans med Skånes Fotbollförbund, har genomförts i Tyringe för 16-åriga flickor och pojkar.

6-1-seger i slutspelskvalet

Hallands P03 besegrade Bohuslän med 6-1 och avancerar därmed vidare i distriktsungdomsturneringen.

HFF SOL Höstläger

Kallelser skickas till anmälda spelare. Vi har uppmärksammat att många ringer och söker oss för att eftersöka kallelsen. Vänligen kolla skräposten från den epost-adress ni angett innan ni ringer/mailar oss!

Info gällande registerutdrag

Föreningar ska – istället för som tidigare uppmanas att – begära begränsat utdrag ur belastningsregistret för de som anställs eller har uppdrag i föreningen och där har kontakt med barn. Beslutet fattades vid Riksidrottsmötet 2019 och börjar att gälla från och med 1 januari 2020.

Projekt med flickfotboll i fokus

Inom ramarna för Fotboll i skolan har ett nytt sidoprojekt, med arbetsnamnet "Lira mera", initierats för att i synnerhet stärka flickfotbollen i ålderskategorin 12-14 år.

Regionala läger med halländska inslag

Just nu pågår regionala läger på flicksidan i ålderskategorin 16-17 år, där sju halländska spelare deltar – sex spelare i Ronneby och en på Bosön i Stockholm.

För-EM lockade storpublik

Sveriges F03-landslag må ha förlorat samtliga tre matcher, men för-EM innehöll likväl sportsligt värdefulla genomkörare mot världsnationer – och lockade samtidigt storpublik till värdstäderna Falkenberg, Varberg, Halmstad och Ängelholm.

Futebol dá força-utbildning i höst

Futebol dá força (FDF) är en växande internationell organisation och rörelse som utbildar tjejer och kvinnor i syfte att stärka deras självkänsla både på och utanför fotbollsplanen. Här följer reportage om FDF – via intervju med verksamhetschefen Frida Persson – och HFF flaggar samtidigt för höstens FDF-utbildning i Halland med start den 5 oktober.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter