HFF Spelarutbildning

Aktuella tillfällen för läger/utbildningar och anmälan, klicka här.Mer info om resp tillfälle finns via ovanstående länk.

Ev. frågor? Kontakta anna@hallandsff.se

HFF Läger

Dessa läger och extraträningar planeras av HFF Fotbollsutvecklare. De genomförs som extraträningar, lägerdagar och övernattningsläger främst på skollov samt utanför distriktets tävlingssäsong. Prel. program för resp tillfälle finns på hemsidan. När aktivitet är bokad med datum, tid och plats finns det synligt på hemsidan och det finns en anmälningslänk på hemsidan. HFF Lokala läger i kommun/allians erbjuds spelare i åldern 13-14(9mot9), 14-16(högstadie), 16-19år(gymnasie). Det är en anmälningslänk, gruppindelning görs före resp tillfälle.

Deltagare på HFF Läger kommer erbjudas delta på regionala läger som anordnas med angränsande distrikt.

Vid dessa läger erbjuds parallell Spelformsutbildning som fortbildning för ledare, anmälningslänk finns på hemsidan.

HFF Lokala läger i kommun eller allians

Dessa läger och extraträningar planeras av HFF Fotbollsutvecklare. De genomförs som extraträningar och lägerdagar utanför matchsäsong, oktober-mars. När aktivitet är bokad med datum, tid och plats finns det synligt på hemsidan och det finns en anmälningslänk på hemsidan. HFF Lokala läger i kommun/allians erbjuds spelare i åldern 13-14(9mot9), 14-16(högstadie), 16-19år(gymnasie). Det är en anmälningslänk, gruppindelning görs före resp tillfälle.

Vid dessa läger erbjuds parallell Spelformsutbildning som fortbildning för ledare, anmälningslänk finns på hemsidan

HFF Lokala läger

Dessa läger och extraträningar planeras löpande under året av föreningar direkt med HFF Fotbollsutvecklare. Dessa genomförs som extraträningar under matchsäsong april-juni och aug-okt. När aktivitet är bokad med datum, tid och plats finns det synligt på hemsidan. Finns det plats för fler deltagare finns även en anmälningslänk på hemsidan. HFF Lokala läger erbjuds för spelare i åldern 12, 13-14, 14-16(högstadie), 16-19år(gymnasie). Det är en anmälningslänk, gruppindelning görs före resp. tillfälle.

Vid dessa läger erbjuds parallell Spelformsutbildning för ledare, anmälningslänk finns på hemsidan.