Administration av match

Domarrapport/Matchrapport/Spelarförteckning

För alla matcher inom Hallands FF som finns inlagda i FOGIS ska båda lagen lägga in sin laguppställning i FOGIS innan match. En utskriven spelarförteckning med kompletta uppgifter ska lämnas till domaren innan matchstart. Alla domare ansvarar för att kontrollera så att alla uppgifter finns med på domarrapporten.

Resultatrapportering

Huvuddomaren har som uppgift att inom 30 minuter efter avslutad match rapportera in resultatet. Detta kan ske genom Mobila domarklienten: adm.fogis.se/mdk/Login, inloggning i FOGIS eller genom att skicka ett SMS. SMS skickas till nummer 0730-126 126. Skriv in matchnummer, mellanslag, antal mål för hemmalaget, mellanslag, antal mål för bortalaget. (Ex. 070102001 3 2)

Huvuddomaren ska rapportera matchen i FOGIS via inloggning i FOGIS eller mobila domarklienten senast 24 timmar efter matchens starttid.

Anmälan grov utvisning

Om en domare under ett uppdrag delat ut en grov utvisning till en spelare eller ledare så ska domaren så snart som möjligt och senast inom 24 timmar från matchstart fylla i avsett formulär på domarsidan på HFF hemsida.

Tävlingsbestämmelser

Varje domare ansvarar för att ha koll på de tävlingsbestämmelser som gäller för den tävling som matchen gäller. Tävlingsbestämmelserna finns att läsa på domarsidan på HFF hemsida.

Tävlingsföreskrifter

Varje domare ansvarar för att ha koll på de tävlingsföreskrifter som gäller för den tävling som matchen gäller. Tävlingsföreskrifterna finns att läsa på domarsidan på HFF hemsida.

Uteblivet arvode

Föreningen är skyldig att betala domarens ersättning inom 14 kalenderdagar efter spelad match. Om domaren inte fått ersättningen inom utsatt tid ska domaren kontakta föreningen och påtala detta. Är betalning inte genomförd inom tre dagar efter detta så kontaktas Hallands Fotbollförbund genom att fylla i avsett formulär på domarsidan på HFF hemsida.

Var noga med att fylla i samtliga uppgifter på ett korrekt sätt. Detta för att underlätta och påskynda utbetalningen från föreningen alternativt från Hallands Fotbollförbund i de fall som detta blir nödvändigt.