Temakväll - Hur kan vi främja deltagande i barn- och ungdomsfotboll?

Välkomna till en kväll med fokus på hur vi kan främja deltagande inom barn- och ungdomsfotboll. Under kvällen kommer vi presentera forskningsresultat från det pågående projektet "Psykosociala faktorers inverkan på avhopp från fotboll - en studie bland idrottsaktiva ungdomar". Vi kommer även att få presentationer om hur man aktivt kan arbeta inom föreningar för att främja deltagande inom barn och ungdomsfotboll.

Presentatörer

Alan McCall
Dr. Alan McCall är Head of Research & Development i Arsenal och har även delat ansvar för research & innovation inom Football Australia. Han är medlem av FIFA scientific advisory board och UEFA football research group. Hans bakgrund är som fitness coach/idrottsforskare hos Lille FC, Liverpool FC, Celtic FC och Australia National Team.

Daniel Ekvall
Daniel Ekvall är fotbollspsykologisk rådgivare åt svenska herrlandslaget i fotboll samt IFK Norrköping. Daniel är riksinstruktör på SvFF med inriktning mot beteendevetenskap och idrottspsykologi.

Tania Nilsson
Tania Nilsson är sjukgymnast med specialistexamen i idrottsmedicin. Hon är nu doktorand vid Göteborgs universitet och skriver sin avhandling med inriktning mot skador och träningsbelastning inom fotboll. Taina har tidigare jobbat som sjukgymnast i Djurgården och Kalmar men är nu verksam i IF Elfsborgs A-lag.

Tid: 5 Maj, 18:30–20:45
Plats: Zoom Anmälan gör du här