Utlottning av Veo kamera, låna en månad!

Vi startade en utlottning av en Veo-kamera som en förening kan använda fritt i en månad för ett par veckor sedan. Detta inklusive utbildning i användandet och i analysverktyget. Träslövsläge vann utlottning för maj månad. GRATTIS!

Nu är det dags för juni-månads utlottning. Föreningen anmäler sitt deltagande i utlottningen via  denna länk senast den 23 maj.

Som vi tidigare meddelat så kommer vi att återkomma med dessa utlottningar under de kommande månaderna tom oktober månad.

Vi hoppas såklart att det inom kort ska bli lättnader i restriktionerna så att vi kan få börja spela matcher även med seniorerna men:

Även om det i dagsläget inte får spelas några seniormatcher så kan ni nyttja den för att spela in era internmatcher under träningarna och era ungdomsmatcher. En fantastisk möjlighet till utveckling och analys för både senior – och ungdomstränare och dess spelare!

Som en del av Hallands Fotbollförbund och Veo's partnerskap så ges samtliga klubbar i Halland en rabatt på 200€ vid köp av en Veo-kamera. Video är idag en viktig del av spelarutbildningen och ett kraftfullt sätt att engagera spelare – Därför vill Hallands FF och Veo hjälpa klubbarna att skaffa en kamera till ett än mer rimligt pris. För att ta del av rabatten så klickar du här.