Ungdom Pojkar ansökan av träningsmatch med domare

OBS! Träningsmatcher före 15 mars tillsätts endast med HD. Undantaget lag som spelar i serier som administreras av SvFF. Fr.o.m. 15 mars kommer lag som i serien har AD på sina matcher, om det finns tillgängligt, få det även i sina träningsmatcher.

Undantag: HFFs domartillsättare kan besluta från match till match om det tillsätts 1, 2 eller 3 domare fram till seriestart.

Ansökningen av träningsmatch med domare ska göras av hemmalaget och vara Hallands Fotbollsförbunds kansli tillhanda senast 15 januari för träningsmatcher under våren och senast 10 juni för träningsmatcher under sommaren (gäller för ungdomslag tillhörande SvFF-serier). För matcher med övriga ungdomslag 15-19 år ska ansökningen vara HFF tillhanda senast 4 veckor innan matchen skall spelas. Ansökningar som inkommer senare än angivet kan ej garanteras domare och tillsätts om det finns domare tillgängliga. Matcher i DM skall ej tas med här.

OBS! Tänk på att skriva ut formuläret innan du klickar på skicka om du vill ha koll på vad som är beställt. Du kan välja att skriva till pdf och spara på din dator.


Underlag: Obligatoriskt