Sport Competence

SvFF och Hallands FF har tecknat ett unikt avtal med Sport Competence.

Vad är Sport Competence? Sport Competence är den digitala samlingsplatsen för utveckling med expertkompetens inom idrottsrörelsen. Du och hela din förening får ta del ett stort antal digitala professionella föreläsningar med ledande experter inom för er högst relevanta ämnesområden. Se förklarande demonfilm på två minuter:https://youtu.be/BO23s-_CDFc

Vad innebär ett årsabonnemang? Ett årsabonnemang innebär att din förening är ansluten till Sport Competence och kan därför erbjuda alla medlemmar i föreningen, aktiva, ledare, föräldrar, styrelse m.fl. tillgång till hela utbudet på Sport Competence. Hela din förening kan när som helst ta del av ALLA föreläsningar i obegränsad omfattning och därmed ny kunskap som tidigare inte varit tillgänglig.

Välkommen att beställa ert årsabonnemang direkt via mail påinfo@sportcompetence.se (vänligen ange org. nr. samt fakt. adress).

PS. Detta är en "skattkista" för er förening och det kommer att skapa en dynamik som i högsta grad påverkar föreningsutvecklingen – Missa inte detta!

Kontakt:
Hallands Fotbollförbund Sport Competence Sweden
Peter Upphoff, Kanslichef Ralf Lilja, VD
Mail: peter@hallansff.se Mail. Ralf.lilja@sportcompetence.se
Tel: 035-265 20 24  Tel: 0736-729939

Hemsida: www.sportompetence.se
Demofilm 2min
: https://youtu.be/BO23s-_CDFc