Anmälan till matchspel med Hallandslaget för spelare födda 2007

Du som är spelare född 2007 har nu chansen att anmäla dig till matchspel med Hallandslaget. Detta arrangeras av HFF på Katrinebergs Folkhögskola i Vessigebro den 26 maj för pojkar och den 27 maj för flickor. Anmälan gör spelaren själv ihop med målsman. se nedan, sista anmälningsdag 16 maj.

Beroende på antalet anmäld så blir det spel i internmatcher eller mot något föreningslag.

Vi planerar för en match under förmiddagen och en under eftermiddagen. Antalet anmälda spelare påverkar om du blir kallad till förmiddagen eller eftermiddagen.

I samlingen inkluderas en matchgenomgång utefter den spelidé utbildarna har för avsikt att använda sig av i kommande matcher för åldersgruppen.

Man får senast veckan före samlingen en kallelse till vilken tid man ska infinna sig, antingen före lunch 9-12 eller efter lunch 13-16.

Under samlingen har vårdnadshavare och föreningstränare möjlighet att få information av Svenska Fotbollförbundets två Nationella Fotbollsutbildare som är verksamma i vår region. För flickorna är det Emma Silvandersson och för pojkarna är det Jonas Wramner. Informationen rör sig om innebörden av deltagandet i vår verksamhet samt hur planen för den verksamhet som är aktuell för åldersgruppen framöver.

Innan du fyller i anmälan så läs igenom kursbeskrivningen, som finns längst ned på anmälningssidan, ordentligt.

Anmälan görs av spelaren tillsammans med målsman, här på hemsidan.

Frågor:
Flickor: HFF Spelarutbildare jimmy@hallandsff.se
Pojkar: HFF Spelarutbildare rasmus@hallandsff.se

Följ oss gärna på sociala medier. Facebook: Hallands Fotbollförbund,  Instagram: Hallandsfotbollsforbund

Passa även på att ladda ner appen Min fotboll.