En halv miljon användare i Min Fotboll

Svensk fotbolls egen app, Min Fotboll, nådde under veckan en milstolpe: en halv miljon användare. Ett glädjebesked och ett bevis på hur uppskattad barn-, ungdoms-, och breddfotbollen är i Sverige. - Vi naturligtvis glada över det varma mottagandet som Min Fotboll har fått. Grundtanken från början med appen var ju att lyfta själva kärnverksamheten, gräsrötterna, i svensk fotboll. Det måste man säga har lyckats, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare för SvFF.

- Vi naturligtvis glada över det varma mottagandet som Min Fotboll har fått. Grundtanken från början med appen var ju att lyfta själva kärnverksamheten, gräsrötterna, i svensk fotboll. Det måste man säga har lyckats, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare för SvFF.

Hallands FF uppmanar alla som ännu inte registrerat sitt lag i Min Fotboll att göra det samt att uppmana alla spelare, ledare, domare, föräldrar, supportrar m.fl. att ladda hem appen. Tillsammans skapar vi den uppmärksamhet kring bredd-, barn- och ungdomsfotbollen som den förtjänar!

För mer info och fakta om Min Fotboll se här.